Kas olete korra saatekaaslasega proovinud? Tuurigrupp reisida? Viimati küsis mu sõber Yeha minult, kas ma tahaksin proovida Korea tuuri. Muidugi räägitaks kõike korea keeles ja kohal oleks ainult korealased. Aga mis see on? Kui teil on keegi, kes teie jaoks kõike tõlgendab, on see suurepärane võimalus, kuna need ekskursioonid on tavaliselt odavamad kui teised. Seega maksin päevareisi eest 75 dollarit (umbes 51 eurot) Port Stephens.

Sel päeval pidime kõik kohtuma kell 07:00, et ühiselt bussi tellida. Ja muidugi oli see minu jaoks liiga vara. Tegelikult arvasime, et reisime ainult väikeses, viiest inimesest koosnevas grupis, kuid lõpuks valis suure bussiga üle 20 turisti. Kõik olid Korea päritolu (välja arvatud mina) ja kas siin Austraalias elavad üliõpilased või igas vanuses turistid. Korea giid teavitas meid kogu planeerimisest. Tema oli ka see, kes vestles tundide kaupa bussis ja andis meile igasugu teavet.

Kulus kaks kuni kolm tundi, kuni jõudsime oma esimesse sihtkohta: Port Stepheni veinitehas või Murray käsitööõlletootmise ettevõte, Kunagi seal olin tohutu hulga asiaanlaste poolt. Mõtlesin tõsiselt, kas olen Austraalias või kuskil mujal. Nagu võite ette kujutada, pole giidiga ekskursioonil kunagi palju aega. See sarnaneb rohkem punkti 1 külastamisega - viibimine 5 minutit - punkti 2 külastamine jne. Esimene ja millegipärast ainus, mida tegime, oli seista pikas Korea järjekorras ja proovida kolme erinevat tüüpi veini.

Ausalt öeldes ei ole ma suur veiniekspert, nii et ma ei saa teile sellest palju öelda, välja arvatud see, et ma armastasin valge veini spritzerit ja punane vein oli lihtsalt ebanormaalne. Pärast kolme Miniklaasid veini nad kõik tegid jälle oma viimased selfid ja veinitehase fotod ja ongi kõik! Meie giid lükkas meid välja ja kui sa ikka tahtsid osta natuke originaalset Port Stephensi veini. Nii et siia jõudmine võttis meil tunde ja siis jäime 10 minutiks seisma. Hurraa!

Lühidalt öeldes: arvasin, et asukoht on tõesti suurepärane, eriti seetõttu, et see meenutas mulle pisut tüüpilisi Ameerika lääne baare ja personal oli väga vastuvõtlik. Kõik oli kenasti kaunistatud ja huvitav, naljakaid pilte leidus igalt poolt. Meie järgmine peatus peaks olema liivalauasõit!

Kohtumiseni varsti minu raporti osas Sandboarding Kogemus.

Teie oma

H. Trang

Jälgi mind Instagramis!