Bautista 2

Chiara Bautista on üks nendest internetikunstnikest, kellel õnnestub saavutada teatav teadlikkuse tase ilma enda kohta liiga palju paljastamata. Sest noore naise kohta pole palju isiklikku teavet ... vaid seda enam, et kunst elab välja. Korduvad tegelased koomiksitest, mille kunstnik oli penneerinud, on hunt ja küülik, keda esindavad ilus, kummituslik kiskja ja kena noor naine, kellel on küüliku kõrvad.

Tundub, et neil on üksteisega üsna keerulised suhted ja nad proovivad kirjeldada üksteisele oma emotsionaalset kaost. Siin võtab hunt endale laheda, kauge, kuid siiski haavatava osa, samal ajal kui küülik tundub esmapilgul naiivne, kuid tal on siiski rohkem kogemusi, kui esialgu arvatakse.

Järk-järgult uuritakse neid kahte ühendava tragöödia ulatust. Lisaks nendele kahele "peategelasele" ilmuvad tema piltidesse ka teised tegelased. Kuid neil kõigil on üks ühine joon - nende ilu varjutab sageli ainult nende lein. Chiara Bautista joonistusstiil ulatub pliiatsijoonistustest, mis tunduvad peaaegu visandlikud, kuni värvikirevalt maalitud piltide ja kunstniku Mucha põhinevate kaunite üksikute töödeni juugend.

Melanhoolne, läbimõeldud, kaunilt joonistatud - Chiara Bautista.

BautistaBautista 4Bautista 3

Kujutise teabeallikas: https://www.facebook.com/chiarabautistaartwork