2 panoraamPanorama Berliini kolimine selle traditsioonilisest asukohast edasi BER lennujaam ExpoCenter Citysse Messe Berliini territooriumil oli täielik edu. Tänu laiendatud pinnale 40% võrra, kokku 33.200 509 m²-ni, esitleb Panorama Berlin kevad- ja suvehooajaks 25 rahvusvahelist naiste ja meeste kollektsiooni, kingade ja aksessuaaride rida, mis on kasv XNUMX%.

Esimesel päeval külastas Panorama Berlini neljandat väljaannet märkimisväärselt rohkem ostjaid ja olid vaimustuses brändiesitlustest raadiotorni all asuvas üheksas saalis. Teine päev oli veenev ka külastajate arvu suurenemisega.

"Kutsume kõiki huvilisi südamest üles ExpoCenter City Messe Berlin aitab tulevikus arendada Berliini rahvusvahelise moepaigana, ”ütleb Jörg Wichmann | Tegevjuht Panorama.

Pilt, tekst ja video: http://www.panorama-berlin.com/de/