Berliinis leiate alati parimat kauplused avastage, kas hoiate lihtsalt silmad lahti või on natuke õnne. Nii juhtus selle tõeliselt imelise kauplusega, mille nimi oli Ruthil läheb hästi, Mul oli mõnus keskpäevane jalutuskäik Simon-Dach-Kiez kaudu RAW-saidi poole ja jõudsin Revaler Straße'i. Siin märkasin kõigepealt silti, mis toetub kaunile vanale pingile ja mis ütles:Sisenemine läbi akna".

Vaatasin uudishimulikult läbi akna ja olin kohe armunud: minu meelest väike pood. Paljud ilusad KLEID rippus siin ringi, korv täis dekoratiivne padi seisid ka siin ja nahk, lina ja puuvill kuhu iganes sa vaatasid. Lisaks lükan edasi imelisi ketse, rõngaid ja muud ehted, Ühesõnaga, kõik, mida mu väike, rõõmsameelne süda soovib!

Taga Ruthil läheb hästi omanik istus vana õmblusmasina peal ja õmbles usinalt järgmise suvekleidi selga. Kuid lisaks tootevalikule on see minu äsja avastatud ehte sisemus, mis paneb teie südame rõõmustama härmatise, pastellroosa ja sinise värviga, millel on kaunistatud seinad ja riiulid - mis sobivad loomulikult akna ees seisvate lilledega.

Nii et tulge kohale ja astuge avatud akna kaudu unistuste poodi!

www.ruthtutgut.de

Revaleri tn 13
10245 Berliinis

Aprill - detsember
Teisipäev - reede: 13–00
Laupäev: kell 13–00.

Jaanuar - aprill
eraldi lahtiolekuajad, palun küsige!