Kõigil, kes tätoveeringu saavad, on midagi, mida kogu eluks nautida. Kuid mõned lähevad sammu edasi. Pärast tätoveeringu omaniku surma eemaldatakse tätoveeringuga nahatükk lihtsalt ja see säilib.

See on nüüd peaaegu kõigis Esimese Maailma riikides keelatud, kuid varasemate päevade säilmeid võib siiski leida. Seda protseduuri rakendati eriti surnud vangide suhtes. Kuna neid maeti sageli vangla enda kalmistule, ei häirinud see kedagi vaeva, sest neil olid nahatükid puudu. Seejärel müüdi neid sageli kollektsionääridele, varjamiskabinettidele ja meditsiinikoolidele.

b1fbUYv

Eriti tähelepanuväärsed on põhjused, miks mõnedel vangidel tätoveeringud eemaldati. Eelkõige Venemaal on sellega seotud aukohustus, milles otsustatakse, kas tätoveeritud isik on seda tätoveeringut endiselt nõus kandma (kuid veel üks ... lubas!)
Isegi tänapäeval leidub vanades ladudes ja pööningutel endiselt säilinud, tätoveeritud nahaga väikseid klaasnõusid.

Copyright:http://imgur.com/a/tT2qH